Lunch in Emmen centrum

Eens iets anders tijdens de lunch? Kom dan naar Dick’s Broodjeshuis in het centrum van Emmen. Hier hebt u de keuze uit tientallen verschillende belegde broodjes. Naast het oerhollandse broodje kaas zijn bij ons ook verkrijgbaar broodjes babi pangang, brie, filet american en onze specialiteit broodje coyboyvlees met een lekkere remoulade saus.

In onze zaak kunt u van uw lunch genieten door precies het broodje te kiezen waar u op dat moment trek in heeft. Mocht u geen keuze uit de bestaande lunch broodjes kunnen maken dan is het ook geen probleem om uw broodje zelf samen te stellen uit de vele verse ingrediënten die wij dagelijks beschikbaar hebben.

Bij de lunch hoort natuurlijk ook een drankje. U kunt bij ons altijd een verse kop koffie bestellen maar ook melk, jus en frisdrank behoort tot de mogelijkheden.

Wij hebben ruimte voor ongeveer tien personen in de lunchroom en in de zomermaanden zijn op het terras ook nog een aantal plaatsen om lekker te genieten van uw lunch.

Het is natuurlijk ook prima om een bestelling door te geven en deze vervolgens zelf af te halen. Door gebruik te maken van onze speciale print vriendelijke assortiment / bestellijst kunt u voor meerdere personen gemakkelijk bijhouden hoeveel lunch broodjes u nodig heeft.

Onze adres gegevens en de openingstijden vind u aan de linker kant van deze pagina.

Openingstijden

Maandag: 10:00 -18.00
Dinsdag:  9:00 - 18.00
Woensdag:  9:00 - 18.00
Donderdag:  9:00 - 21:00
Vrijdag:  9:00 - 18.00
Zaterdag:  9:00 - 18:00
Zondag:  gesloten

Dick's Broodjeshuis

Hoofdstraat 114
7811 ET Emmen

Tel: 0591-649199